Wie zijn wij

Even voorstellen

Wij stellen ons graag aan u voor als de nieuwe eigenaren van Divacamp.
Wij zijn Steven en Diana en hebben besloten om het roer om te gooien.
Na een lange zoektocht is onze blik gevallen op Divacamp en nemen wij het stokje graag over.
Steven die totaal niet van kamperen houd en ik als echte kampeerster, die het na jaren ook wel gezien had om je auto vol te stouwen!!!!!!
Wij zien deze manier van Glamping dan ook als de ideale oplossing…….
Wij zijn een (modern)gezin en u zal onze kinderen in de vakantie’s regelmatig tegen komen.
Steven heeft jaren in de financiële wereld gewerkt en ik had daarnaast mijn eigen kapsalon.
Dit hebben wij jaren met veel plezier gedaan, maar wij waren toe aan een nieuwe uitdaging.
Wij genieten nu dan ook van alle voorbereidingen, wat ons zeer veel energie geeft en wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op Divacamp!

Smaakt naar meer…

Na een fantastisch eerste seizoen wisten wij het zeker. Het is bijzonder mooi om gasten te mogen verwelkomen en hun een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit smaakte naar meer! Na een lange zoektocht kwam Villa Alwin in de Marken op ons pad. Vanaf 1 oktober 2019 mochten wij het stokje van Bionda en Alwin overnemen. U kent ze misschien wel van het programma Ik vertrek. Maar liefst 3 keer waren de Boerkampies al te zien in dit programma. Wij gaan verder met Villa Alwin onder de naam Villa La Diva.

Ook in 2021 blijven wij natuurlijk doorgaan met Divacamp. Villa La Diva in de Marken en Divacamp in Toscane. Iets meer dan 4 uur rijden bij elkaar vandaan. Misschien leuk om te combineren?

Onze 3e locatie

Vol trots melden wij u onze nieuwe locatie; DivaCamp San Marino.

Helaas moesten wij de laatste tijd vele gasten teleurstellen, omdat we dit seizoen op onze andere twee locaties (Toscane en De Marken) in het hoogseizoen al helemaal volgeboekt zijn.

In dat kader zijn we naarstig op zoek gegaan naar een extra locatie. Dichtbij strand en zee, zoals u van ons gewend bent (ca. 20 km van Rimini gelegen) op een kleinschalige mooi verzorgde camping, waar alle faciliteiten aanwezig zijn; Centro Vacanze San Marino in het schilderachtige mini staatje San Marino.

Goedkoop aan te vliegen via Rimini of Bologna.

Wij hebben vanaf 1 april t/m 31 oktober de keuze uit 6-persoons Luxury Safari Lodge, 6-persoons Safari Lodges of 4-persoons Safaritenten, allen voorzien van luxe eigen badkamer met warme douche.

Onze nieuwe locatie

Vol trots melden wij u onze nieuwe locatie; DivaCamp op camping Blucamp in Toscane.

Adriatische kust

Vanaf seizoen 2022 zijn wij niet meer actief zijn op camping Blucamp in Toscane. Deze locatie bleek wat betreft afstand lastig te combineren met onze andere twee locaties.