Villa La Diva in de Marken

Villa La Diva – onze andere droomlocatie

In 2018 zijn wij begonnen met DivaCamp in Toscane. Luxe ingerichte safaritenten op Vallicella Glamping Resort.

DivaCamp smaakte naar meer. Onze blik viel op agriturismo Villa Alwin in de Marken. Op 1 oktober 2019 mochten wij het stokje overnemen van Bionda en Alwin. U kent hun misschien van het tv-programma Villa Alwin. Of misschien ook wel van het tv-programma de Roelvinkjes passen op. Wij gaan verder met Villa Alwin onder de naam Villa La Diva.

Villa La Diva is een wijn- en vakantieboerderij, gevestigd middenin de wijnvelden onder het middeleeuwse dorp Montefiore Dell’Aso. De villa ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht op de Adriatische zee. Het dichtstbijzijnde strand is ca. 10 minuten rijden. Naar het typisch middeleeuws Italiaans dorpje Montefiore Dell’Aso is het ca. 5 minuten rijden.

 

Zijn wij op DivaCamp San Marino volgeboekt in de door u gewenste periode? Of wilt u bijvoorbeeld een week San Marino combineren met een luxe agriturismo in de Marken? Bekijk dan ook eens onze andere website, Glamping Villa La Diva Safaritenten. Ook daar vindt u alle ruimte, luxe, comfort en persoonlijke aandacht zoals u van ons gewend bent. En het is maar ca 2 uur rijden vanaf DivaCamp San Marino. Hieronder een impressie. Klik op een afbeelding voor en grotere versie van die afbeelding.

Agriturismo gaat gepaard met een verblijf in een luxe accommodatie. Bij Villa La Diva heeft u de keuze uit 4 appartementen en 10 luxe safaritenten, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Wat dacht u van airconditioning in uw tent en een verwarmd zwembad bij de villa?

Bekijk de website van Villa La Diva