San Marino / De Marken

Op de camping in San Marino / Italië: een ideale vakantie!

Het heuvelachtige landschap, de vele pijn- en olijfbomen, wijngaarden, zonnebloemvelden, mooie landhuizen en pittoreske stadjes en dorpjes maken San Marino en de Marken terecht een geliefde vakantiebestemming voor kampeerders.

Natuur

San Marino biedt gegarandeerd prachtige avonden op de camping en uitzicht op mooie kleuren en sfeer. De liefelijke en gevarieerde landschappen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken maar nodigen ook uit tot prachtige wandelingen, gevarieerde fietstochten en onvergetelijke avonturen. En met de lange prachtige kust met mooie stranden heeft deze bestemming werkelijk alles.

Klimaat

De ligging nabij de Adriatische Zee zorgt voor warme zomers, milde winters en niet teveel regen.
San Marino heeft een mediterraans klimaat.

Het klimaat van San MarinoAprMeiJunJulAugSepOkt
Gem. max. temp.17°22°26°29°28°25°19°
Gem. min. temp.11°15°17°18°14°10°
Gem. zeewater temp. (Rimini)14°18°22°25°26°23°20°

Op de camping in San Marino

Vakantie vieren op een camping in San Marino biedt u de ideale vakantiemix in en rondom San Marino: een rijke geschiedenis, prachtige natuur, lange kustlijn en smaakvolle keuken en tropische zon. Ook bekende steden, pittoreske dorpjes en andere pareltjes zijn typerend. Een vakantie op de camping in San Marino is een heerlijke manier om te genieten van de Zuid-Europese sfeer, lekker eten en een stralende zon!

Boek uw ideale vakantie

Of u nu houdt van terrasjes, zon-zee-strand, wandelen of musea, op camping Centro Vacanze in San Marino is al dat moois op rij-afstand te vinden en kunt u bij terugkomst op de camping genieten van alle gemakken die de luxe safaritenten van Divacamp te bieden heeft. Zo kunt u de volgende dag uitgerust uw volgende avontuur aangaan.