Camping Centro Vacanze San Marino

Algemene Informatie Camping Centro Vacanze

DivaCamp brengt kamperen in alle luxe op de 4-sterren camping Centro Vacanze in San Marino. San Marino is de oudste nog bestaande constitutionele republiek van de wereld. Het is een enclave omringd door Italië en ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Rimini en de Adriatische kust.

San Marino is een goede uitvalsbasis voor leuke culturele excursies. Geniet van de natuur, de brede stranden, de mooie Italiaanse dorpjes, San Marino met de middeleeuws kasteel en omringd door een vestigingsmuur.

faciliteiten-camping

Het heuvelachtige landschap, de vele pijn- en olijfbomen, wijngaarden, zonnebloemvelden, mooie landhuizen en pittoreske stadjes en dorpjes maken San Marino terecht een geliefde afwisselende bestemming voor jong en oud.

De luxe safaritenten en safari lodges van DivaCamp staan op de prachtige 4-sterren camping Centro Vacanze. Het centrum van San Marino is op 3km afstand. Goed voor een mooie wandeling van een half uur. Of neemt u liever de bus die direct voor de camping stopt?

De camping is bij uitstek een familiecamping met een scala aan voorzieningen voor alle leeftijdsklassen. Bovendien biedt de centrale locatie een ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke excursies en avonturen. Dit is dé camping voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie in San Marino en Italië.

Wij verwelkomen u in het hoogseizoen graag op de aankomstdagen zaterdag, zondag of maandag voor een minimale verblijfsduur van 8 dagen (7 nachten).

In het laag- en tussenseizoen kunt u arriveren op alle dagen van de week voor een minimale verblijfsduur van 4 dagen (3 nachten).

Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. Uw gastheer/gastvrouw zal u vervolgens naar uw plek begeleiden.

Route & adres

Centro Vacanze San Marino
Strada San Michele, 50
47893 San Marino

Zwemmen

Jong en oud kunnen tijdens de warme zomerdagen genieten van de verkoeling in een zwembad. Voor onze allerkleinste gasten is er een veilig ondiep gedeelte waar zij kunnen spelen en de eerste slagen leren te maken. Bij het zwembad en de op de ligweide is gelegenheid om te genieten van de zon op ligbedden en stoelen.

Sportgelegenheden

De sportliefhebbers kunnen terecht op de tennisbaan, voetbalveld en volleybalveld. Mountainbikers en wielrenners kunnen aan hun fiets sleutelen in de bikepoint. Fiets thuisgelaten? Dan kun je er altijd een huren. Er is een tafeltennistafel. Geniet van een schitterende wandelingen naar het kasteel van San Marino of van de overige prachtige fiets- en wandelroutes. In de nabije omgeving kunt u onder andere paardrijden, windsurfen, kitesurfen en golfen op een 18-holes golfbaan.

Kinderen

Op de camping is er voor kinderen van alle leeftijden wel iets leuks te beleven. Gedurende de hele zomer is er een leuk animatieteam met een afwisselend programma. In de speeltuin kan er oneindig gespeeld worden. Voor de dierenliefhebbers is er een kinderboerderij met verschillende dieren zoals ezels, geiten, schapen en kippen.

Eetgelegenheden

In het restaurant geniet u van overheerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Ook de allerkleinsten genieten van leuke kindermenu’s.

Plattegrond camping

Klik op de plattegrond voor grotere versie.

Foto’s